Laddar Evenemang

Inställt i januari – Helsingborg – Tryggare vardag

Styrelsen för Parkinson Helsingborg med omnejd har beslutat att ställa in alla sina aktiviteter under januari månad. Detta p g a  Regeringens och FHM:s direktiv och råd som presenterades under gårdagens presskonferens.


Tryggare Vardag är ett nytt projekt som startade upp i mars 2021, även här med bidrag från Allmänna Arvsfonden under tre år. Projektet drivs av KFUK-KFUM i Ystad.

Syftet med projektet är att ge personer med Parkinsons sjukdom ökad egenmakt, bättre livskvalitet samt nya kunskaper om och konkreta handlingsverktyg för en tryggare vardag, främst med fokus på trygga fall. Projektet vill förena Parkinsonsjukas behov av trygga fall med den kompetens som finns i kampsportsvärlden kring funktionella falltekniker. Det innebär först och främst att erfarna ledare inom kampsporter, under ledning av och i dialog med projektets expertgrupp, utvecklar anpassade falltekniker för personer med Parkinsons sjukdom.

Projektets deltagare kommer att delta i Prova på i praktiken-grupper, Café Dialog, Fokusgrupp och Expertgrupp. Även närstående är välkomna att träna i grupperna.

Plats och tid

Måndagar kl. 13-14 i Helsingborg, Kurirgatan 1.

Anmälan till hamedsalama@icloud.com

 

Vi följer FHM:s riktlinjer samt utgår ifrån att du är vaccinerad och att du är symtomfri.

För mer information och uppdateringar, vänligen besök oss på Facebook Projekt Tryggare Vardag och/eller Instagram tryggare_vardag

Projektets hemsida lanseras i september månad.

Epost: tryggarevardag@gmail.com

 


Digitala Tryggare Vardag pass (återstart 13 januari):

Torsdagar kl. 13-14. Anmälan (namn och tfn:nr) till epost tryggarevardag@gmail.com

 


 

 

mars 07 2022

Fakta

Datum: 7 mars, 2022
Tid: 13:00 – 14:00
Återkommande:

Ett evenemang var 1 vecka/veckor som börjar 13:00 på måndag, upprepas till 13 juni, 2022


(Se alla)
Kategori:

Plats

DHS-lokal

Kurirgatan 1
Helsingborg, Skåne 254 53 Sverige

+ Google Map